خواست پاکستان

1.طی پنجاه سال پاکستان از افغانستان میخواهد که هر رئیس جمهور افغان خط دیورند را برسمیت بشناسد. بدین ترتیب وقت را کمائی نموده در نسل سوم ادعا خودرا قانونی سازد. زیرا نسل سوم دیگر پاکسانی خواهد بود.

2. رئیس جمهور افغانستان از ملیت پشتون باشد تا پنجابیون پاکستانی به خیال راحت در پاکستان حکمروائی کند. زیرا ملیت پشتون در هردو کشور قابل اهمیت بوده در یکی از این دوکشور باید در اریکه قدرت باشند. در غیر نا آرامی در هردو کشور به درجه بالا رفته صدمه شدید در اقتصاد پنجابی ها بوقوع خواهد پیوست.باید گفت تمامی فابریکه های سنگین پاکستان فقط مربوط پنجابی است.

3. از متحد شدن نظامی افغانستان با ایران هند کشورهای آسیای میانه روسیه امریکا (کنون چین) خوف شدید دارد. زیرا مرگ پاکستان در همین اتحاد نهفته است.

پاکستان در هر سه موارد فوق طرح ها و بودیجه های اختصاصی دارد.

دولت نواز شریف کنون خواست چهارمی را پیشنهاد نموده است. حکومت فدرالی برای طالبان . در عقب این مطلب هم جز فلاکت کدام خوشبختی وجود ندارد. رئیس جمهور این کشور فتنه گر در روز تعلیف رئیس جمهور اشرف غنی خود را به حضور رساند. این بدین معنی است که بین دولت پاکستان وافغانستان کدام معضله نیست این پشتونهای دوطرف مرز هستند که آتش را در دو کشور بر آنداخته اند. ما میخواهیم صلح کنیم ولی خود افغانها بین هم جور نیستند. پاکستان توانست حامد کرزی را از جامعه بین المللی فاصله دهد سپس در جهان غوغا نمود که افغانها خود دشمن همدیگر اند به کمک نمی داند بگذارید تحت کنترول یک کشور باشند. آنها امنیت پاکستان را هم خراب کردند. به هزار فریب تعداد زیادی از سناتورهای کشور امریکا را معتقد ساخت که کمک را به افغانستان ستاپ کنند افغانها مردم خیلی بی وفا هستند.

خواست افغانستان

دولتهای قبل از سال 1993 افغانستان و افغانهای دانشمند و روشنفکر امروزی درخواست دوباره بدست آوردن خاک خودرا دارند. زیرا عبدالرحمن بی ننگ با گورنر انگلیس مارتین دیورند و یعقوب غلام انگلیس با کیوناروی و لیتین به امضا رسانید زمانیکه انگلیسها خاک هند را دوباره به مردم هند دادند باید تمامی مناطق پشتون نشین را دوباره به افغانستان تسلیم مینمودند. ولی انگلیسها بخاطر اتحادشوروی پاکستان را ساخت میلونها نفر را از هند به پاکستان و از پاکستان به هند کوچ داد تا دیوار مذهبی در برابر اتحادشوروی سازد تا کمونیزم به هندوستان سرایت نکند. درین قضیه پاکستان نه وجود داشت ونه حقی دارد. زیرا اینها ناقلین هندی بوده مالک اصلی این سرمین فقط افغانستان بود. که انگلیس با تکنالوجی وقت بزور یک ملت را تجزیه کرد. دولتهای افغانستان در سابق طرح ها داشتن و طرحها موفقانه پیش میرفت. جهادیها و طالبان که خود ساخت پاکستان بودند , آنها برسمیت شناختن خط دیورند را مجدداً به امضا رسانیدند.

کنون پاکستان از داکتر اشرف غنی میخواهد.

پاکستان درین دیدار فقد به منفعت خود می اندیشد. طی 33 سال پاکستان برای افغانها ثبوت خودرا داده است. بی رحمی قتل افغانها بم گذاری کار این دولت است. پاکستان درین دیدار میخواهد داکتر اشرف غنی را چک کند. که تا چه حد موافق با منافع پاکستان است. از پاکستان هیچ گاه تقاضا صلح وامنیت را نکنید زیرا بازار در آمد پاکستان جنگ افغانستان است.

منفعد های که پاکستان از اشرف غنی تقاضا دارد.

1. فیصدی علاقمندی اشرف غنی با دولت موجوده پاکستان

2. آیا بازهم پاکستان میتواند توسط وعده های نیمه کاره و فریبنده رئیس جمهور نو را جلب کند. آیا اشرف غنی به وعده های پاکستان اعتماد دارد.

3. آیا اشرف غنی از تهدید پاکستان به خوف می آید یا خیر؟

4 . دریافت ضعف های داکتر اشرف غنی را که بتواند از آن خلا استفاده کند.

5. امضا قرار داد دوستی در خفا امضا رسمیت دادن پاکستان در مرزهای دیورند

6.امضا توافقات اقتصادی وتجارت اموال پاکستانی به افغانستان

این است که داکتر صاحب اشرف غنی را پاکستان دعوت کرده است.

نظر بنده

نظر میدهم داکتر صاحب شرایط را با پاکستان عادی نگاه داشته همکاری نظامی مشترک را با امریکا , چین , روسیه کشورهای آسیای میانه ایران وهند به درجه عالی برساند. در اعمار راه چین و بندر نوبهار ایران تلاش جدی کند. دنبال قصه های مفت پاکستان نگردد. ر تقویه قوای مسلح کوشا باشد. در پیمان نظامی آسیای میانه خودرا شریک سازد . زیرا کشورهای که عضو پیمان نظامی آسیای میانه باشد. روسیه سلاحهای خودرا بنرخ داخلی می فروشد. لازم است داکتر صاحب دونفر از سیاست مداران پخته کشور را به صفت مشاور با خود ببرد .

ومن اله توفیق

کریم پوپل

 

 

عقاید نویسنــــدگـان لـــزوما نظــر هـــوډ نمی باشــد